Sunday, November 29, 2009

De la stiinta la religie, trecand prin politica

O tema cu parfum de apocalipsa (climatica) si damf de comunism rebotezat, resapat si recolorat (in verde) strabate de vreo 20 de ani mass-media. E vorba, ati ghicit, de "incalzirea globala"!
Apostolii ei, "ecologistii" (comunisti), regrupati sub denumirea asta care inlacrimeaza aproape pe orice om sensibil atunci cand e vorba de "mother nature" vor sa ne faca bine cu forta! Vor sa ne convinga sa nu mai conducem masini energofage (de parca ei ne-ar plati benzina) pentru ca, vai, nu-i asa, emisiile de CO2 distrug natura si produc "incalzire globala"!
Dragi tovarasi si pretini "ecologisti"...apocalipsa voastra sufera teribil de analfabetism! Pentru ca ea, saraca apocalipsa, fiica voastra handicapata de betia voastra ideologica, nu stie ca CO2-ul nu este un gaz poluant! Mai mult, CO2-ul, atat de drag fostei savante (analfabete) de renume mondial nu este altceva decat hrana plantelor! Care-l absorb prin procesul de fotosinteza si-l transforma in oxigen, atat de necesar vietii! Dar nah...daca ai lipsit la orele de BIOLOGIE nu ai cum sa stii un adevar atat de simplu...aproape axiomatic! Furia voastra penibila, dragi tovarasi si pretini "ecologisti" sta in reaua credinta pe care si-a insusit-o inclusiv papagalul sarlatan Al GORE prin minciuna sinistra cu care a luat premiul Nobel ("An Inconvenient Truth") si in frustrarea ca nu va mai regasiti in logoreea propagandistica de dinainte de 1989, anul de gratie al spargerii borhotului comunist!
O intrebare de bun simt s-ar impune: "cum este posibil sa formulati judecati absolute pe care sa le aplicati unor realitati relative"? Evolutiile climatice depind de o multitudine de factori, unii cunoscuti altii total necunoscuti (cel putin pana in prezent), astfel incat a lega CO2-ul (un gaz cu o pondere de numai 0.036 % in atmosfera) de "incalzirea globala" este nu numai propaganda dar si prostie si minciuna, nicidecum stiinta! Ba mai mult, aceasta propaganda isterica are si miasme de apocalipsa climatica!
Mi-am propus sa va deprim putin, aducandu-va aminte de un principiu elementar, atat in Drept cat si in orice discutie argumentativa. Acest principiu se numeste "Audiatur et altera pars"!
Haideti, deci, sa ascultam si cealalta parte!

http://www.noteviljustwrong.com

http://www.garagetv.be/video-galerij/blancostemrecht/The_Great_Global_Warming_Swindle_Documentary_Film.aspx

http://friendsofscience.org/index.php?id=394

http://www.youtube.com/watch?v=_jqcnBugnl8

http://www.youtube.com/watch?v=KtqSPahiMxw&feature=PlayList&p=D530ADE80B475DC2&playnext=1&playnext_from=PL&index=6


http://www.drroyspencer.com/global-warming-natural-or-manmade/

http://www.cotidianul.ro/boia_denunta_starea_vremii-6380.html


By the way...n-ar fi rea o "incalzire globala"! Chiar ar fi de dorit!
Cei care traiesc in Montreal (CANADA), ca mine, stiu de ce...:)
Chiar si rusii s-ar bucura! Cei din Siberia stiu si ei de ce!
Semnele unei astfel de incalziri (deloc catastrofice) insa nu se arata! Ba dimpotriva!
Cheers!





13 comments:

  1. excelent!
    am scris si eu despre cap&trade si conferinta din copenhaga in urma cu cateva zile.

    ReplyDelete
  2. azi in sacramento s-a inregistrat o minima record, iar la noapte din nou, cu 25° (sau -4°C).
    in Bay Area o dat cu ninsoare, alta manevra neasteptata..

    mega frig, asa nu se mai poate :}

    ReplyDelete
  3. Salutare "durox"! Ia uite aici www.weathernetwork.com ce "incalzire globala" ii paste pe canadieni, mai ales cei din Regina, Calgary si Edmonton!
    Saracii de ei...mi-e sa nu se topeasca de atata "incalzire globala"!
    Dar nah, ce sa-i faci, prostii cred propaganda sarlatanului Al GORE. Lasa ca vor plati ei, in curand, o taxa pentru ca respira!!! O sa vada atunci cine sunt "ecologistii" de fapt...
    Mai vorbim...

    ReplyDelete
  4. Chiar asa! Sa ne batem joc de planeta. ce conteaza un pic de CO2 acolo... Mai documentati-va. Asa-i romanul vorbeste fara sa aibe habar. ii plac teoriile conspirationiste, nu e in stare sa isi ia soarta in propriile maini si fabuleaza!

    De acidificarea oceanelor ai auzit? Tot un efect al cresterii concentratiei de CO2.

    Ce mi se pare ff ingrijorator e ca disputa asta far asens pro si contra incalzire globala distrage atentia de la probleme f reale si urgente.
    Cu siguranta ca miliardele de oameni care consuma planeta fara control au un efect asupra climei. Incalzire, racire, nu conteaza, important e sa avem o atitudine responsabila fata de planeta care ne e singura casa!

    Invatati sa ganditi sa fiti responsabili!

    ReplyDelete
  5. Draga Mihai,

    Si eu sunt un iubitor de natura, si inca unul fanatic, te asigur. Ani de zile am colindat Romania (munte, mare, campie), am vazut litoralul sudic al Turciei, de la Alanya pana la Izmir, am fost in Cuba, Florida, etc...

    Nu sunt insa de acord sa fiu mintit si dus de nas de politicieni care vor sa ma impovareze cu taxe absolut inutile si nici nu sunt de acord cu alarmisti care se dau "oameni de stiinta" care exagereaza, falsifica date si croseteaza scenarii apocaliptice!

    Mihai, da-mi voie sa nu cred in scenariile apocaliptice. Si, daca mai ai timp si chef de citit, iti recomand spre lectura o carte de exceptie a lui Lucian BOIA - "Sfarsitul lumii - o istorie fara sfarsit"!

    Porcaria pe care "ecologistii" vor sa o impuna va impovara atat omul de rand cat si companiile si va duce la o criza economica greu de imaginat si previzionat. Ma intreb...daca sunt atat de mari "iubitori" de natura si se cred salvatorii planetei (ce ridicol, by the way...) de ce nu accepta acesti "ecologisti" (comunisti) reabilitarea fondului forestier? De ce nu militeaza pentru plantarea de paduri mai degraba decat pentru taxarea "poluatorilor"!!!

    Draga Mihai, te asigur ca "ecologistii" sunt infinit mai iresponsabili decat iti imaginezi! Aceiasi "ecologisti" sustineau, la inceputul anilor '70, o alta apocalipsa, anume "racirea globala"!!! Acum, dupa 1989 (caderea comunismului a insemnat, practic, regruparea miscarilor radicale de stanga, comuniste, sub umbrela "ecologismului"), adica de vreo 20 de ani...ne terorizeaza cu porcaria asta intitulata pompos "incalzirea globala" si vor, gaia-matu', sa puna biruri pe cocoasa noastra!

    Urmareste documentarul "The Great Global Warming Swindle", postat de mine mai sus! Daca nu stapanesti atat de bine engleza...iti recomand o alta carte, a aceluiasi autor Lucian BOIA - "Omul si clima"! O vei savura, te asigur!

    PS Traiesc de 5 ani si jumatate la Montreal/CANADA! Dupa 5 ierni petrecute aici (asta e a 6-a) te asigur ca m-as bucura ENORM (si nu as fi singurul...) sa existe o eventuala incalzire globala. Crede-ma ca stiu ce spun...


    Numai bine, lectura frumoasa si ...nu uita:

    "Audiatur et altera pars"!

    Cheers!
    Doru

    ReplyDelete
  6. Mihai, ai citit asta?

    http://www.hotnews.ro/stiri-mediu-6738109-copenhaga-scandalul-secolului-climategate.htm


    Este exact ce-ti spuneam mai sus, adica minciuna, exagerare, propaganda, scenarii apocaliptice...nicidecum stiinta!

    ReplyDelete
  7. Ia uite aici Mihai...

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-6863584-seful-anm-chemat-parlament-pentru-explicatii-privind-prognoza-meteo-eronata-luna-ianuarie-nimeni-nu-poate-prognoze-mai-mult-zece-zile.htm


    Ai inteles, nu? "...Nimeni nu poate da prognoze pe mai mult de zece zile" Pai atunci ce valoare au prognozele "ecologistilor" (comunisti) care bat campii si fac "prognoze" pe ani de zile???
    Nu e ridicol?
    Enjoy the weather! :)

    ReplyDelete
  8. Ia uite aici Mihai!


    http://think.hotnews.ro/eco-sex-cum-sa-poluezi-mai-putin-in-pat.html


    Defectii astia de "ecologisti" ne violeaza si cele mai elementare drepturi. Imi aduc aminte de alta categorie de dementi - comunistii - pe care, de fapt, ii urmeaza in (anti)logica cu care isi prezinta ideile crete...

    Maine poimaine o sa spuna ca poluam pentru ca respiram...si pac, inca o taxa pe cocoasa fraierilor...
    Pana atunci insa...probabil vor urma taxa pe urs polar, taxe pentru ca ne cacam, ne pisam, mergem pe jos sua taxa pentru ca tastam la computer!
    Astia sunt in stare de orice!!!

    Deocamdata, campania prin care bizonii majoritari sunt facuti vinovati de orice...e in toi!!!

    NO COMMENT!

    ReplyDelete
  9. http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7138878-norul-cenusa-din-islanda-putea-ajunge-nord-vestul-romaniei-noaptea-vineri-spre-sambata.htm?cfnl=


    Intrebarea mea: unde sunt "ecologistii" (eco-nazistii, noii comunisti) sa planga de mila pamantului care este "poluat"? Hm? Aud? Pai eruptia asta a poluat infinit mai mult decat toata industria, animalele si traficul auto la un loc!!! Si acum ce veti face, eco-nazistilor? Pe cine dati vina pentru monstruozitatea de emisii de gaze datorate eruptiei vulcanice? Tot pe oameni? Din cauza ca sunt prea multi, nu? Si fiind prea multi...prin activitatile lor zilnice...au "stimulat" magma care, ca tampita, a tasnit (ca prostia voastra) din vulcan...alaturi de SO2!!!
    In treacat fie spus...SO2-ul, in combinatie cu apa din atmosfera produce acid sulfuros. Pentru cei care au uitat....SO2 + H2O = H2SO3. Particulele minuscule de acid sulfuros din atmosfera au proprietatea ca reflecta lumina solara, ducand la reducerea temperaturii, si in plus cand cad, cad ca ploaie acida. Ambele pot duce (momentan nu e cazul sa ne panicam) la esuarea culturilor agricole chiar si ani la rand (in functie de amploarea eruptiei). Iar cand nu avem culturi, nu avem papa, iar fara papa, o sa facem foamea si nu numai frigul. Anul 1816 este cunoscut ca "Anul fara vara" sau "Anul foamei"!

    N-ar fi rea o "taxa pe eruptiile vulcanice", nu?
    Ia sugerati-i aberatia asta de "taxa pe eruptiile vulcanice" sefului vostru, papagalul mincinos si ipocrit Al GORE...poate face un lobby pe aiurea si fraierii musca!
    Nu m-ar mira! Ca o alta aberatie, "taxa pe CO2" s-a implementat deja!!!

    PS Guys, you can enjoy "The Great Global Warming Swindle"!!!

    http://www.noteviljustwrong.com

    http://www.garagetv.be/video-galerij/blancostemrecht/The_Great_Global_Warming_Swindle_Documentary_Film.aspx

    http://friendsofscience.org/index.php?id=394

    http://www.youtube.com/watch?v=_jqcnBugnl8

    http://www.youtube.com/watch?v=KtqSPahiMxw&feature=PlayList&p=D530ADE80B475DC2&playnext=1&playnext_from=PL&index=6

    http://www.cotidianul.ro/boia_denunta_starea_vremii-6380.html

    ReplyDelete
  10. Mihai, urmareste acest

    http://www.youtube.com/watch?v=kuovqFwUtDc&feature=player_embedded#

    interviu pana la capat!
    Enjoy it!
    :)

    ReplyDelete
  11. http://think.hotnews.ro/gratarele-ar-putea-incetini-incalzirea-globala.html

    Din ciclul "sa aberam pe teme date - azi...incalzirea globala"
    :)

    ReplyDelete
  12. @Mihai

    Iti place, nu?


    http://www.youtube.com/watch?v=sSTLDel-G9k&feature=player_embedded

    ReplyDelete
  13. http://www.agerpres.ro/media/index.php/social/item/184682-Imagini-de-iarna-in-Bucuresti-GALERIE-FOTO.html

    Bucuresti, 26 martie 2013! Gata! Asa nu se mai poate!
    Pai nu va e clar, tovarasi? "Incalzirea globala" e de vina! Pardon...minciuna a fost rebotezata in "climate change"!
    Offffffffffff, iarasi uit...deh, varsta!
    Nici macar "climate change", ci, mai nou, dragi tovarasi si pretini ecologisti, "climate disturbing"!
    Mda...
    Any other comments on it?

    ReplyDelete