Thursday, May 13, 2010

Povestea Sovietelor - despre oroare, mistificare si crima - un film incredibil!

De multi ani incoace, vi se repeta intruna, pe canalele media, despre atrocitatile comise de nazisti in timpul Celui de-al Doilea Razboi Mondial. Nu exista zi in care sa nu se nasca vreun context in care cuvantul Holocaust sa nu fie rostit. Ca o reclama insistenta despre un unic produs care trebuie neaparat vandut.
O misterioasa tacere se asterne insa brusc atunci cand trebuie scoase in evidenta crimele comise in numele „celei mai umane” oranduiri din istorie: comunismul.
Un semnal de alarma este tras de decenii, dar igonorat cu desavarsire: Hitler a fost un adevarat „pistol cu apa” fata de Stalin, dar Europa si eliberatoarea ei America tac. Si astazi, Europa continua sa doarma. Petrolul si gazele naturale venite din Rusia se pare ca sunt mai scumpe si mai necesare decat adevarul.
Faceti-va ragaz o ora si urmariti unul dintre cele mai cutremuratoare filme documentare. Multe dintre parerile voastre de pana acum se vor spulbera ca un castel de nisip. Adevarul bate cartile de istorie... Este meritul cineastilor letoni ca au redat lumii adevarul. Letonii au simtit pe propria lor piele ce au insemnat binefacerile propovaduite de Lenin si Stalin. Ar trebui ca si noi, românii, sa ne trezim. Mai cu seama ca suntem condusi de aceleasi hoarde de talhari (carora li se adauga acum si fiii lor) ce au preluat puterea si au distrus România cu ajutorul URSS din 1945 incoace.PS Daca mariti ecranul vizionarii, veti putea vedea mai bine subtitrarea in româna!


http://www.jurnaltv.ro/video/The_Soviet_Story_Povestea_sovietelor_incredibil

No comments:

Post a Comment