Friday, December 16, 2011

Ce are crucifixul cu sanii unei curve ?Recent, site-ul Agentiei de Investigatii Media www.agentia.org publica un articol din care rezulta ca Oana ZAVORANU a platit cu varf si indesat pretul prostiei si fuduliei de care, vai, nu putea decat sa dea dovada. Adica un maruntis de vreo 450.000 EURO pe care l-a decartat unor escroace pe post de "vrajitoare".

Nimic nou sub soarele halucinantei Romanii populate de delirantele maimute antropomorfe numite romani. Ca pe victima situata in pielea starletei Oana ZAVORANU nu o duce mintea nici cat pe o molusca...e clar ca lumina zilei! Mai putin clar e ce treaba are instrumentul de tortura numit crucifix, simbolul religiilor crestine, cu sanii ZAVORANCEI?

Mintea ei chinuita de reflectoarele sedintelor foto nu putea sa reziste tentatiei de a cere sfatul unor vrajitoare, adica unor tiganci care au jecmanit-o in cel mai pur stil vrajitoresc, inducandu-i o stare de teama permanenta si silind-o sa-si instraineze bunurile la preturi derizorii. Probabil ca masochismul religiilor crestine ce si-au ales ca reprezentare un instrument de tortura are vreo legatura cu masochismul unei curve parvenite care si-a decartat o buna parte din agoniseala unor escroace care, nu-i asa, nu puteau fi decat vrajitoare si, implicit, tiganci. Alta explicatie nu am!

Deh, masochism la masochism trage, fraierul nu exista fara smecher si nici vice-versa iar prostia si fudulia umbla impreuna (tinandu-se de mana) in cautare disperata de escroci.

No comments:

Post a Comment