Thursday, December 29, 2011

Ritualul nebunilor, aroganta prostilor, un regal al minciunilor

Nebunia mediatica, prezentata isteric ca pe o apocalipsa inevitabila continua in forme ritualice. Ritualul capata forma conferintelor la care, evident, toata sleahta de cabotini pusi pe capatuiala si pe "salvarea planetei" isi da masura tembelismului doct si a arogantei duse pana la ultimele limite ale grotescului.

Ritualul are si un simbol, ursul polar. Toata atentia pulimii este redirectionata spre  emblema ritualului apocaliptico-autoflagelant: ursul polar. Saracii nu mai au voie de la stapanire sa se gandeasca la subzistenta zilnica, din ce in ce mai dificil de administrat. Nuuuuuuuuuuu...ei sunt redirectionati spre simboluri ritualice, pentru ca mai apoi sa li se bage mana in buzunar de unde sunt saraciti prin taxe inutile (carbon tax, emission tax and so on...). Mai mult, pulimea plateste ceremonialul ritualic al IPCC, organism ONU populat de o armata de cabotini care se afiseaza in conferinte internationale pe tema "climate change".

Mintile malefice, creatoare ale celei mai penibile fraude intelectuale si morale pe care Occidentul a produs-o in ultimii (cel putin) 50 de ani au rebotezat minciuna isterica intitulata pompos "global warming" in "climate change". De ce? Simplu! Pentru ca posibilitatea logica/epistemologica de a combate "schimbarile climatice" este practic NULA! Si asta pentru ca aceasta clima ESTE IN CONTINUA SCHIMBARE!
Ma intreb...ce poate fi mai parsiv decat sa impovarezi o populatie complet indolenta, si asa impovarata de taxe, sub pretextul absolut aberant de....."schimbare a climei"...?
Ce poate fi mai contraproductiv pentru o economie decat o taxa in plus? Ce poate fi mai ridicol si mai dezonorant pentru Occident, o lume care se vrea depozitara adevarului, decat ca aceasta nebunie ce dateaza de prin 1975 a luat forma unei escrocheri mondiale girate de ONU?

Poate ne raspunde Al GORE, escrocul care a luat un Premiu Nobel  pentru o minciuna vizibila in tot Universul!

3 comments:

 1. Impreuna cu alte citeva perversiuni mondiale ce ne controleaza (religia, sistemul financiar si guvernele) climatistii au primit la rindul lor un loc fruntas.
  Zau ca nu mai era nevoie si de astia.

  ReplyDelete
 2. @Unknown

  Subscriu, numai ca paradigma lor mult iubita este "spune o minciuna la infinit si ea va deveni adevar'! Nu mai spun cui apartine, banuiesc ca stiti!

  Ori...daca in comunism...minciuna avea drept scop mentinerea CU ORICE PRET la putere a unei secte demente si criminale, in capitalism...minciuna PRODUCE AVERI COLOSALE unei minoritati parvenite si pauperizeaza majoritatea indolenta, gata oricand sa planga de mila ursului polar si sa "salveze planeta"!

  Ridicol...really depressing!

  ReplyDelete
 3. Daca cineva crede ca e simpla intelegerea naturii, ia uita-ti-ca aici (inca) o explicatie stiintifica. Si asta e numai "a drop in the ocean" pe linga ceilalti factori ce contribuie la Global Warming (oceane, curenti, vulcane, radiatii solare, etc) de care "stim" la fel de mult.

  http://wattsupwiththat.com/2011/12/29/unified-theory-of-climate/#more-53850

  ReplyDelete