Tuesday, March 15, 2011

Albul e negru

Negrul e verde, verdele crud e culoarea nebuna ce ne invadeaza (inclusiv muzical) viata aproape zilnic. Dincolo de faptul ca verdele exprima prospetimea padurii ce va inverzi in curand, iarba pe care ne tolanim intr-un parc si incercam sa adormim, trifoiul ce ne omoara cu mirosul intr-o poiana putin calcata de picior de om, verdele a fost furat.

El nu mai e culoare,  si exista un risc enorm, va asigur, sa nu ne mai trezeasca niciodata amintiri placute. Verdele a devenit ideologie (si, ce e mai trist, o ideologie anti-umana!!!) si armate intregi de cabotini de sambata seara, escroci convertiti in politicieni persuasivi sau pur si simplu oameni debusolati care simt nevoia apartenentei la o turma il venereaza in numele unui scop nobil. La turma verde la care s-au afiliat ei invata ca pasarile sunt mai importante decat copiii ce mor de malarie in Uganda, ca pestii sunt de nepretuit in raport cu oamenii, ca oamenii (oare nu sunt si ei, "ecologistii", tot oameni???) sunt prea multi pe "planeta albastra" (ce idee criminala, btw...) si ca trebuie sa facem totul, dragi tovarasi si pretini "eco-nazisti", pentru a "salva planeta"!!!

Drumul spre iad e pavat cu bune intentii!!! Stiati, nu? Iar bunele intentii ale "eco-nazis" sunt funciar indreptate impotriva oamenilor. Ei, noii comunisti rebotezati, resapati, recolorati in verde...urasc funciar oamenii si "iubesc" animalele. Urasc tot ce e artificial si iubesc naturalul. Nu mi-e clar de ce orice e artificial (ex: pasta de dinti, medicamentele, cremele pentru corp, sapunul) e mai rau decat ce e natural (ex: tantarul anofel, virusii, frigul de -30 C, freezing rain). N-o sa inteleg nici picat cu ceara de ce suntem "prea multi" pe pamant??? Cine  si pe baza caror criterii a hotarat monstruozitatea asta??? De ce nu ne dau ei un prim exemplu??? Sa se sinucida, ca sa fim mai putini!!!

Albul e negru, negru nu e culoare ci e nuanta! Stiati, nu? Adevarul nu e valoare estetica, sa placa, ci e valoare de cunoastere. Pe cine mai intereseaza, azi, valorile de cunoastere???
Dreptul la libera exprimare e cocosat de atata cenzura verde, delirul a ajuns un modus vivendi, indolenta e stare de fapt, cvasigeneralizata, si fundamentul unui fenomen etern (manipularea), prostia umbla cu coada pe sus si asteapta aprecieri!

Lumea e bizaroida, hermeneutica pare sa placa tuturor si toti au luat-o in gura ca pe o pastila pentru dureri de cap. O abuzeaza, fara sa aiba habar despre ce vorbesc, fara sa-i sesizeze complexitatea si dificultatile de abordare ca o disciplina filosofica extrem de sofisticata ce este!
Pentru ca daca azi,  dragi tovarasi si pretini, nu esti "ecologist", inseamna ca ai buba la cap. Iar daca iti permiti sa spui AUDIATUR ET ALTERA PARS, toti se vor uita la tine cu mila si vor spune ca esti schizofren!

Lumea buba capu', caPU LA cutie fraierilor, ca vine verdele peste voi!
Am zis!
:)

No comments:

Post a Comment