Sunday, January 23, 2011

BiseriCA CAtolica - o cacofonie explicabila

In limba romana,  expresia BiseriCA CAtolica presupune o cacofonie inevitabila. In lumea reala, BiseriCA CAtolica este o turma de dezaxati, bolnavi psihic si farisei cu puteri incredibile. Fariseismul preotilor catolici este frate bun cu schizofrenia si verisor primar cu delirul. Altfel, nici o minte conectata la realitate nu poate intelege cum de astfel de nemernici se dedau la deontologii dintre cele mai bizare.

Daunazi, capetele aneantizate ale Bisericii Catolice au mai defecat o monstruozitate : nici o persoana nu are dreptul absolut de a se casatori spun ineptii de la Vatican. Ei, fariseii universului, care habar nu au ce inseamna casatoria! Pentru ca, nu-i asa, dogma obscurantista a Bisericii Catolice interzice preotilor catolici sa se casatoreasca! In schimb, BiseriCA CAtolica nu mai face fata scandalurilor de pedofilie, homosexualitate si abuzuri sexuale de tot felul , aflandu-se in pragul falimentului din cauza proceselor intentate impotriva preotilor si a daunelor cerute in instanta.

Monstruozitatile comise de-a lungul timpului (sa ne referim doar la ultimii 50 de ani!) de preotii catolici au fost ascunse de BiseriCA CAtolica, tolerate inacceptabil de justitie.

In acest film este prezentata DOAR UNA din fetele monstruoase ale Bisericii Catolice: monstrul O'Grady, o bestie evident defecta la cerebel care timp de mai bine de 30 de ani a molestat/abuzat sexual fete si baieti minori!

Orice alte comentarii sunt de prisos!

No comments:

Post a Comment