Tuesday, February 21, 2012

O mascarada

Dupa 22 de ani de la moartea carmaciului, sunt multi trogloditi care i-ar saruta nimbul acestui agramat dement...Nu mi-e clar de ce este atat de clamata corectitudinea in cazul procesului Ceausescu...in conditiile in care, pentru foarte multi muritori de rand, procesele in Romania comunista erau PRIN DEFINITIE o mascarada si o nedreptate IN SINE. 

Dincolo de adevarul evident...cum ca majoritatea populatiei ii dorea moartea si il ura PE BUNA DREPTATE, as spune ca "geniul Carpatilor" si-a meritat din plin mascarada de proces...Nu de alta, dar el facuse din TOATA ROMANIA O MASCARADA. Cultul personalitatii, paranoia generalizata, teroarea omniprezenta au fost atributele regimului pe care l-a instaurat chiar Ceausescu! 

Ori..in aceste circumstante...de ce el, in calitate de satrap national, AR FI FOST INDRITUIT LA UN PROCES "CORECT"...iar restul pulimii, formata din "omul nou", NU AR FI AVUT DREPTUL LA PROCESE CORECTE??? 

Apropo...cat de "corecte" erau procesele celor prinsi ca vor sa treaca frontiera pentru a scapa de "iepoca de aur"??? Sa fim seriosi...Apoi, au existat procese in cadrul granicerilor care au omorat si torturat pe cei prinsi pe frontiera? Sunt doar cateva exemple..si intrebari, evident fara raspuns! 

Cuplul agramat al Ceausestilor SI-A MERITAT DIN PLIN MASCARADA DE PROCES! ROMANIA INTREAGA ERA O MASCARADA, astfel incat ceea ce li s-a intamplat lor A FOST O CONSECINTA FIREASCA IN CONFORMITATE CU NEBUNIA GENERALA PE CARE CEI DOI, IMPREUNA CU TOTI SOBOLANII LASI SI PROFITORI DIN JURUL LOR, AU INSTALAT-O SI INTRETINUT-O IN ROMANIA ATATIA ANI!

No comments:

Post a Comment