Tuesday, December 14, 2010

Europa islamica - prabusirea unei civilizatii

O mie de ani de munca, descoperiri geografice, dezvoltare tehnologica, inflorire culturala si progres institutional in numele democratiei, drepturilor omului, libertatii si prosperitatii se vor duce pe apa sambetei in maxim 100 de ani.
Sper ca previziunea mea sa dea gres. Sper sa ma insel. Sper sa fiu prea pesimist azi si doar pesimismul meu de moment sa-mi induca astfel de ganduri. Pentru ca daca nu...va fi destul de greu...dramatic chiar...ireversibil as spune!

Declinul demografic dramatic al europenilor, migratia in masa si extrem de agresiva a islamistilor (maghrebini in Franta, turci in Germania, alte soiuri de islamisti in toate celelalte tari europene) sunt semne ingrijoratoare ale declinului civilizatiei occidentale si instaurarea obscurantismului dement de factura islamica.

Ma ingrijoreaza naivitatea, indolenta si lipsa de viziune si de curaj a actualilor lideri politici europeni. Ma sperie viziunea lor tampa asupra "tolernatei" raportata la o "anti-civilizatie" (Islamul) care, prin definitie, este intoleranta!
Toleranta are limitele ei si ea nu poate fi extinsa la cei care o ignora din start, in raporturile pe care le au cu toti ceilalti.

E de-a dreptul de neanteles lipsa de reactie a politicienilor actuali europeni in conditiile in care incidentele violente provocate de islamisti in Occident se tin lant (vezi recentul atentat de la Stockholm).

Au mai vorbi si altii despre tentativele de sinucidere ale Europei.
Europa islamica?
Teribil scenariu, deprimante prognoze...
PS Daca inca va imbatati cu porcaria socialista "politically correct" si aveti impresia ca islamistii sunt si ei oameni...care, vai, pot fi "integrati", inseamna ca habar nu aveti pe ce lume traiti. Si ca ati merita sa traiti aici in mijlocul barbariei si dementei iresponsabile de factura islamica!
Enjoy it!

No comments:

Post a Comment