Friday, December 24, 2010

"Popor de ingeri terorizat de politicieni demonici"

Asa suna, invariabil si narcisist, verdictul pe care si-l dau romanii prin toate canalele de comunicare. Fie ca isi exprima parerea individual, in cadrul unor barfe cu prietenii, fie ca se lamenteaza unor necunoscuti la coada la medicamente, fie ca deliranta si etern deforma(n)ta presa (scrisa, audio-vizuala, Internet) le preia autoflagelantul si iresponsabilul mesaj...concluzia e aceeasi!!! Romanii si-au impartit societatea la modul cel mai simplist, maniheist cu putinta: NOI, "simpli cetateni", ingerii competenti, de o moralitate aparte  si de-o inteligenta sclipitoare, responsabili, harnici si adevarate exemple pentru umanitate...suntem de-a dreptul terorizati de EI, nemernicii, demonicii, hotii, incompetentii, cinicii, imoralii politicieni, grupati in gasca sinistra a "clasei politice"!!!

Ce duios...gretos...ba chiar scabros!

Pentru orice minte lucida si pentru orice cap care nu este doar un "dop pentru gat", rationamentul de mai sus este nu numai caraghios, penibil, grotesc...este si complet FALS!

Daca aceasta entitate (aproape abstracta pentru multi romani) a "clasei politice" ar fi impusa de o putere straina malefica (nu cred ca mai putem vorbi de trista experienta a comunismului est-european), daca ar fi vorba de fiinte extraterestre, prin definitie malefice si complet straine de interesele pamantene ale romanilor...as intelege!
Insa atata timp cat aceasta "clasa politica" este formata din romani nascuti, crescuti, socializati in Romania...si, mai mult, este aleasa prin vot incepand cu Mai 1990 (primele alegeri de dupa caderea regimului comunist)...dati-mi voie sa cred ca ea, "clasa politica", este (respectand proportiile si tinand cont de toate nuantele posibile) nici mai mult nici mai putin decat oglinda poporului roman!!!

Cine ar putea accepta ca un popor muncitor, onest, responsabil, creator de valori universale, "tolerant", inteligent este condus de politicieni nemernici, incompetenti, rau intentionati si etern preocupati doar de propria bunastare???

Poate doar dl. Florin CONSTANTINIU, un pacatos a carui gura adevar a grait!
Il poate contrazice cineva???

Cine ar putea accepta ca un iresponsabil alcoolic, murdar, inept si troglodit, care-si bate invariabil nevasta si copiii...care nu intelege mai nimic din ceea ce se intampla in jurul lui....crede despre el ca este un om de treaba, competent, inteligent si responsabil...care a avut nefasta soarta de a suporta supliciile Romaniei de azi?
Multiplicati acest roman cu cateva milioane bune...si veti avea imaginea "ingerilor" din oglinda deforma(n)ta numita Romania!!!

Cine ar putea accepta ca "elita" unei tari este formata din "intelectuali"pentru care nici o slugarnicie nu e rusinoasa, nici un pupincurism nu trebuie ratat si nici o tradare nu e atat de paguboasa?
Poate antropologul si sociologul Claude KARNOOUH care, nu-i asa, nu stie pe ce lume traieste si este evident orientat impotriva intereselor romanilor!!!

Cine si cand ar putea accepta ca o societate se cladeste prin realitati bune, durabile, nu prin imagini distorsionate, iluzorii?

In orice caz...nu romanii! Nu cei de astazi!

No comments:

Post a Comment